Loopbaanbegeleiding in Rotterdam

Tijdens loopbaanbegeleiding in Rotterdam ondersteunen u graag tijdens het uitvinden van nieuwe kansen en uitdagingen in uw carrière. Het is prettig om te kunnen samenwerken met een loopbaancoach in Rotterdam die het beste met u voor heeft. Vanuit Amplooi hebben wij een loopbaancoach in Rotterdam voor u die u graag helpt met het vinden van uw wensen en mogelijkheden. Samen kijkt u naar uw waardes, uw vaardigheden en uw drijfveren op het gebied van uw loopbaan. Hieruit vormt er een sterk profiel welke uw kansen en mogelijkheden u heeft op de arbeidsmarkt. Dit geeft inzichten in de mogelijke stappen die gemaakt kunnen worden om uw carriere een nieuwe en gewenste richting te geven. In samenwerking met uw loopbaancoach in Rotterdam, vormt u hierna een goed cv, een heldere motivatiebrief en een juiste social media presentatie.

Zoeken naar nieuwe uitdagingen met hulp van een loopbaancoach in Rotterdam

Wanneer de eerste fase is afgerond en er een profiel bekend is, komt de 2e fase: de (eventuele) bemiddeling. Met het opgestelde cv en social mediaprofiel maakt u een stappenplan voor de vervolgstappen in uw carrière. De loopbaancoach in Rotterdam de ideale persoon om mee te sparren over volgende acties in uw stappenplan. Ook helpt de loopbaancoach in Rotterdam met het vinden van eventuele vacatures en het juist reageren hierop. Op deze manier wordt uw loopbaanbegeleiding in Rotterdam een succes voor zowel u als persoon als uw carrière!

Uw mogelijkheden ontdekken met loopbaanbegeleiding in Rotterdam

Dat de arbeidsmarkt altijd in beweging is, is iets waar de uw loopbaancoach in Rotterdam altijd rekening mee houdt. Daarom bieden wij u tijdens uw loopbaanbegeleiding in Rotterdam ook kans om via testen en cursussen, nieuwe vaardigheden te leren en uzelf te ontwikkelen als werknemer. Op deze manier bent u klaar om elke (nieuwe) uitdaging aan te gaan en ontwikkelt u zichzelf en uw carrière.

Bent u op zoek naar loopbaanbegeleiding in Rotterdam? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u verder nog vragen? Mail uw vragen naar info@amplooi.nl, of bel ons op 088 – 022 38 15.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.