SLIM-subsidie

“Ontwikkel menselijk kapitaal met behulp van de SLIM-subsidie voor een toekomstbestendige organisatie”

Investeren in uw medewerkers levert uw organisatie hogere productiviteit, minder verzuim, meer werkplezier en bevlogen medewerkers op. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie kan meebewegen met de constant veranderende maatschappij. Zo kunt u groeien en bent u de concurrentie een stap voor.

Ook de overheid ziet de noodzaak van het ontwikkelen van medewerkers in en stelt daarom de SLIM subsidie beschikbaar. Maak gebruik van deze subsidie en zorg voor een optimaal ontwikkelde organisatie voor een minimale investering.

Amplooi is expert in het ontwikkelen van medewerkers en wij begeleiden u graag om hier actief mee aan de slag te gaan.

Ontwikkelbehoeftes vind je in elke organisatie

Soms zijn ontwikkelbehoeftes van organisaties nog niet meteen duidelijk. Toch zijn ze bij elke organisatie aanwezig. Dat is niet vreemd, aangezien de maatschappij constant in beweging is. Denk bijvoorbeeld aan digitalisering, technologische ontwikkelingen, langer door werken., krapte op de arbeidsmarkt, snellere veroudering van kennis. Om met deze ontwikkelingen mee te kunnen bewegen zijn veerkracht en wendbaarheid in uw organisatie nodig. Deze kenmerken zijn te realiseren door uw medewerkers klaar te stomen voor de toekomst. Toekomstbestendige medewerkers zorgen voor een toekomstbestendig bedrijf!

Omdat ontwikkelbehoeftes nog niet altijd duidelijk in beeld zijn, is het voor veel organisatie lastig hiermee aan de slag te gaan. Daarnaast zitten aan een investering kosten verbonden, waardoor het belangrijk is in de juiste zaken te investeren. Amplooi is specialist op dit gebied. Omdat elke organisatie anders is, bieden wij een breed pakket aan dienstverlening aan welke specifiek aansluit bij uw organisatie. Een ontwikkeltraject kan bestaan uit verschillende modules. Denk hierbij aan:

 • Organisatiescan Leren en ontwikkelen
  Het inzichtelijk maken wat de opleidings- ontwikkelbehoefte binnen uw organisatie is.
 • Loopbaanontwikkeling /-advies
  Uw medewerker bewust maken van zijn of haar huidige loopbaan en toekomstperspectief. We gaan ontdekken wat de talenten en drijfveren zijn en hoe deze optimaal ingezet kunnen worden.
 • Teamontwikkeling
  Met deze module gaan we aan de slag om inzicht te verkrijgen in de aanwezige kwaliteiten in het team. Zo kunnen we de teameffectiviteit en de wendbaarheid van uw medewerkers te vergroten.
 • Ontwikkelen leidinggevende
  In deze module krijgen leidinggevenden handvatten en tools om hun medewerkers te motiveren en te stimuleren zich te blijven ontwikkelen.
 • Persoonlijke ontwikkeling
  We onderzoeken welke invloed uw medewerkers zelf hebben hun duurzame inzetbaarheid. Begeleiding en advies “Hoe creëer en ontwikkel je positieve leercultuur
  Het introduceren, inrichten en ontwikkelen van HR-instrumenten te bevordering van een leercultuur

Stappenplan

Wij ondersteunen en ontzorgen u graag in het ontwikkelen van uw medewerkers in 5 stappen.

  1. Plan van aanpak
   Doel: samen met u verkennen we de globale ontwikkelbehoefte. Op basis daarvan werken wij een plan van aanpak voor de subsidieaanvraag uit.
  2. Subsidie aanvraag
   Doel: Wij ontzorgen u door de subsidie aanvraag volledig voor u uit handen te nemen. Onze subsidiespecialist heeft veel kennis van de eisen die worden gesteld de SLIM-regeling.
  3. Planning ontwikkeltraject
   Doel: samen met u maken we een planning voor het uit te voeren ontwikkeltraject in uw organisatie. Ook kunnen we ondersteunen in het creëren van draagvlak bij uw medewerkers.
  4. Uitvoeren ontwikkeltraject
   Doel: Actief aan de slag met uw medewerkers.
  5. Evaluatie
   Doel: Het in kaart brengen van de bereikte resultaten.

Door het doorlopen van dit stappenplan is uw organisatie klaar voor de toekomst!

SLIM subsidie

Door de SLIM-subsidie kost het realiseren van een maximaal resultaat u slechts een fractie van de waarde. De subsidie ondersteund u voor 60 – 80% in de kosten van een ontwikkeltraject bij Amplooi. Dit is het moment om deze kans aan te grijpen!

Alle mkb’ers kunnen beroep doen op de subsidiemogelijkheid. De subsidie kan zowel individueel als in samenwerkingsverband worden aangevraagd door ondernemers. Tevens wordt er budget vrijgemaakt voor groot-bedrijven in de landbouw, horeca en de recreatiesector.

Ga nu aan de slag en dan kunt u nog mee in de eerste aanvraagronde van de subsidie. Deze loopt van 2 t/m 31 maart 2020. Er zijn dit jaar meerdere aanvraagrondes. Wij ondersteunen u graag!

Contact

Wilt u meer weten over SLIM-regeling?  Neem dan contact op met ons servicebureau op het telefoonnummer
088 – 02 23 888 of stuur een email naar info@amplooi.nl

Bekijk onze andere diensten

Kennisbank

Download de whitepaper