Webinar Succesvol re-integreren in zorg en onderwijs

Voor HR-professionals, leidinggevenden en ondernemers in de zorg- en onderwijsbranche

30-04-2022
16:41
50

De druk op de zorg- en onderwijsbranche is hoger dan ooit. Veel organisatie kampen met personeelstekort. De vaak hoge werkdruk zorgt ervoor dat medewerkers onder druk komen te staan. Geregeld is uitval door ziekte het gevolg. Re-integreren in een hectische omgeving vormt daarbij een grote uitdaging. Hoe zorg je ervoor dat een medewerker niet terugvalt in verzuim en succesvol re-integreert? Dat leer je tijdens het webinar “Succesvol re-integreren in zorg en onderwijs”.

Het programma

TijdActiviteit
10.55 uurVirtuele inloop
11.00 uurOpening en aanleiding webinar
– Tobias van de Lest, Adviseur Arbeidsmobiliteit (Amplooi)
11.10 uurHet belang van eigen regie
– Marjolein Maas, Adviseur (Falke & Verbaan)
11.35 uurMedewerkers in beweging krijgen
– Martine Thomassen, Mobiliteitsexpert (Amplooi)
11.55 uurAfsluiting van het webinar

Inschrijven

Meld je aan via de onderstaand formulier.

* Voor dit webinar zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol. Wacht daarom niet te lang en meld je zo snel mogelijk aan.

Inhoud webinar

We trappen het webinar af met een korte introductie door Tobias van de Lest, Adviseur Arbeidsmobiliteit bij Amplooi. Waarom is juist in de zorg- en onderwijsbranche extra aandacht voor re-integratie een belangrijk onderwerp? En tegen welke uitdagingen lopen organisaties precies aan in het kader van re-integratie?

Vervolgens legt Marjolein Maas, adviseur bij Falke & Verbaan het belang van eigen regie binnen de zorg- en onderwijs branche uit aan de hand van verschillende bewezen methodieken. Ze geeft praktische tips en tricks waarmee je op een effectieve manier de methodieken kunt inzetten binnen jouw eigen organisatie.

Tot slot neemt Martine Thomassen, Mobiliteitsexpert bij Amplooi, je mee in haar ervaringen als re-integratiecoach. Ze geeft antwoord op de vraag: Hoe krijg je een medewerker op een veilige en positieve manier in beweging? Vanuit de methodiek “Oplossingsgericht Coachen” vertelt ze je hoe je het verschil kunt maken in het ondersteunen van een ziekgemelde medewerker. Martine neemt je mee aan de hand van zowel theorie als praktijkvoorbeelden.

YanaIvachtchenko

Direct inschrijven

Meld je aan via de button onderaan de pagina. Wij zien je graag op donderdag 10 maart!