Webinar Slimme oplossingen voor personeelstekorten, verloop en verzuim

Voor HR-professionals, leidinggevenden en ondernemers

2022-10-13
11:00:00
ccc
Gratis

Herken je dit? Hoge werkdruk, groot verloop en hoge verzuimcijfers. Veel organisatie hebben hun handen vol aan het vinden en behouden van medewerkers. Leidinggevenden staan te springen om extra handen en recruitment maakt overuren. Tijdens het webinar “Slimme oplossingen voor personeelstekorten, verloop en verzuim” op donderdag 13 oktober nemen we je mee in de wereld van wendbaar organiseren. Wij brengen je op basis van onderzoek en praktijkervaring terug naar de essentie: het maximaal benutten van talent en het laten floreren van de organisatie en medewerkers. We brengen je een helder en inspirerend verhaal over wendbaarheid en de voordelen van deze aanpak. We leren je methodieken waarmee je morgen al kunt starten en het verschil maakt. Verwacht do’s en don’ts, tips & tricks, concrete handvatten en casussen uit de praktijk. Kortom: hier wil je bij zijn!

Programma

Activiteit
Opening
– Tobias van de Lest, Adviseur Arbeidsmobiliteit (Amplooi)
Een inspirerende en praktische visie op wendbaarheid
– Erik Dasselaar, Talentmanagement Consultant (Part-up)
Ruimte voor discussie en vragen
Afsluiting van het webinar

Inschrijven

Meld je aan via de onderstaand formulier.

* Voor dit webinar zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol. Wacht daarom niet te lang en meld je zo snel mogelijk aan.

Inhoud webinar

Het webinar start met een korte introductie door Tobias van de Lest (Adviseur Arbeidsmobiliteit, Amplooi). Hij schetst een beeld van de medewerker en organisatie van de toekomst en laat je zien waarom wendbaarheid juist nu een belangrijk onderwerp is. Vervolgens neemt Erik Dasselaar (Talentmanagement Consultant, Part-up) je mee de diepte in. In de wereld van wendbaarheid zijn er geen capaciteitsproblemen door tekorten en zijn verloop en verzuim snel verleden tijd. We staan uitgebreid stil bij hoe je wendbaarheid in de praktijk brengt. We laten je zien hoe je door goed samenspel tussen directie, leidinggevenden en medewerkers samen wendbaar organiseert. Je leert welke randvoorwaarden belangrijk zijn en tegen welke weerstanden je kunt oplopen. Wat mag je van medewerkers verwachten? En wat mag een medewerker van de organisatie verwachten? En welke rol speelt HR hierin? Aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden laten we je zien hoe je een wendbare werkwijze met succes implementeert.

Na afloop van het webinar ben je geïnspireerd en gemotiveerd om met wendbaarheid aan de slag te gaan. Je hebt een helder beeld van wendbaarheid en concrete handvatten om er mee aan de slag te gaan. Zo realiseer je meer werkgeluk, hogere productiviteit en optimale benutting van de interne capaciteit.

Erik-Dasselaar

Direct aanmelden

Meld je aan via de button onderaan de pagina. Wij zien je graag op donderdag 13 oktober!