Coaching in Tiel door specialisten van Amplooi

Heeft u een organisatie waarbij outplacement of loopbaan coaching van toegevoegde waarde zou zijn? Amplooi heeft het team waar u op kunt rekenen. U hoopt dat het niet van toepassing hoeft te zijn, maar het kan voorkomen dat medewerkers door een reorganisatie een nieuwe werkplek moeten vinden. Om ervoor te zorgen dat dat proces zo soepel mogelijk verloopt, biedt Amplooi professionele begeleiding. Als werkgever heeft u op die manier de garantie dat er goed voor het personeel wordt gezorgd en dat u niet belast wordt met het regelen en begeleiden. Coaching in Tiel is voor het team van specialisten een van de plaatsen waar ze geregeld werken. Heeft u een dergelijke situatie waarbij coaching nodig is? Neem dan contact op met Amplooi.

Amplooi biedt coaching in Tiel voor onder andere re-integratie

Niet alleen bij outplacement is coaching in Tiel van belang voor het personeel. Het komt geregeld voor dat werknemers na een burn-out coaching nodig hebben voor het re-integreren in de organisatie. Dit moet met beleid en met persoonlijke hulp gaan, om te voorkomen dat een werknemer weer een terugval krijgt. Dat is niet alleen ontzettend vervelend voor de persoon in kwestie, maar voor de werkgever betekent het een langere tijd zonder zijn personeelslid met alle gevolgen van dien. Coaching in Tiel van Amplooi is dan ook onder andere gericht op de samenwerking tussen werkgever en -nemer. Deze relatie moet optimaal zijn om een fijne en gezonde werkomgeving te creëren. Alleen wanneer er begrip is vanuit beide partijen, kan het een succesvolle samenwerking worden. 

Op zoek naar coaching in Tiel? Kom in contact met Amplooi

Heeft u een soortgelijke situatie, of een ander conflict waarbij u coaching in Tiel nodig heeft? Neem dan gerust contact op met Amplooi en een van onze specialisten helpt u graag verder. Amplooi werkt altijd met plannen op maat, zodat het traject feilloos aansluit bij de situatie. Vragen over onze werkwijze? Wij vertellen u er graag meer over!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.