Coaching Leiderdorp voor meer dan alleen samenwerking

Het hebben van personeel brengt ook veel randzaken met zich mee. Wat moet er gebeuren wanneer iemand voor een lange periode in de ziektewet valt en ontslag wil nemen bijvoorbeeld? Maar ook gevallen van een burn-out komen in de huidige maatschappij steeds vaker voor. Door de wijziging van die situatie krijgt Amplooi steeds vaker vraag naar coaching in Leiderdorp. Amplooi is het bureau dat zich inzet voor het personeel wanneer de tijden moeilijk zijn en intensieve begeleiding nodig is. Als objectieve, maar toch betrokken specialisten kijken we kritisch naar de situatie en bieden op maat gemaakte oplossingen. Dit kan onder andere zijn in de vorm van coaching, wanneer er bijvoorbeeld een reorganisatie heeft plaatsgevonden. Wij bieden de persoonlijke hulp om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Outplacement, re-integratie en coaching in Leiderdorp

Er zijn echter nog veel meer gevallen waarbij coaching in Leiderdorp van belang is. Zo biedt Amplooi ook loopbaan coaching voor werknemers die niet meer helemaal op hun plek zitten. Wanneer dit het geval is zal blijken dat de werknemer minder productief is en dat hij of zij minder efficiënt werkt. Dit is voor beide partijen niet optimaal en daar moet dan ook zo snel mogelijk verandering in komen. Vaak heeft u als werkgever niet de kennis en tijd om een persoonlijk plan te maken voor de werknemer. Dat nemen onze specialisten daarom graag voor u uit handen. Met onze expertise kunnen we per werknemer bekijken wat de sterke kanten zijn en welke functie bij die persoon past. Door een traject uit te stippelen voor een langere periode, kunnen we ervoor zorgen dat een werknemer meer waarde kan bieden voor de organisatie en hoeft u als werkgever niet op zoek te gaan naar nieuw personeel. Een win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Professionele coaching in Leiderdorp met hoge betrokkenheid

Bent u op zoek naar coaching in Leiderdorp? Schakel dan de mobiliteitsexperts van Amplooi in en we kijken graag met u mee naar een passende oplossing. Neem vandaag nog contact op en we kijken uit naar een mooie samenwerking!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.