Coaching Laren bij experts in mobiliteit

Tegenwoordig is het aantal burn-outs en het ziekteverzuim hoger dan ooit tevoren. Door de grote druk vanuit de maatschappij en de kleine scheiding tussen werk en privé, is het voor werkgevers lastiger een balans te bieden voor het personeel. Het gevolg is dat werknemers voor een langere periode uit de running zijn, met alle negatieve gevolgen voor de organisatie van dien. Om dit te voorkomen kan Amplooi ingeschakeld worden als onder andere loopbaancoach. Door vroegtijdig te herkennen dat een werknemer niet helemaal op de juiste plek zit, kan erger worden voorkomen. Onze specialisten zijn experts in begeleiding en coaching in onder andere Laren. Wilt u ook graag begeleiding? Lees dan verder over wat we kunnen bieden.

Loopbaantraject en coaching in Laren voor werknemers

Het kunnen bieden van coaching binnen de organisatie is van groot belang voor het personeel. Het laat zien hoe betrokken u bent als werkgever, maar bovenal zijn het de resultaten die tellen. Minder ziekteverzuim en een hogere tevredenheid is waar we naar streven. Dit doen we door samen met het team te kijken naar de huidige opstelling van het team en te spreken met de werknemers. Door te ontdekken hoe de organisatie werkt en hoe de personeelsleden zijn, kunnen we een strategie bepalen voor de loopbaan van een individu. We gaan na waar zijn of haar krachten liggen en hoe we die op de beste manier kunnen laten uiten binnen het bedrijf. Welk team past het beste en hoe komen we tot dat resultaat?

Amplooi voor coaching in Laren en re-integratie

Als werkgever is het in sommige situaties lastig om objectief en onpartijdig een gesprek in te gaan. Om ervoor te zorgen dat zowel werkgever als -nemer de taken uitvoert die passen bij de persoon, nemen wij als Amplooi die zorgen graag uit handen. Wilt u graag meer weten over onze werkwijze of specialisten? Neem dan gerust contact op en we helpen u graag persoonlijk verder!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.