Coaching Ede voor werkgevers en -nemers

Amplooi is gespecialiseerd in het begeleiden van werkgevers en -nemers tijdens cruciale periodes. Bijvoorbeeld wanneer het ziekteverzuim hoog is en er ogenschijnlijk meer aan de hand is. Amplooi gaat op een persoonlijke manier en met hoge betrokkenheid in gesprek met de werknemer. Zo kan onder andere worden vastgesteld of een werknemer al langere tijd niet op de juiste functie of positie zit. Wanneer dat het geval is, merkt de omgeving en de betreffende werknemer dat de productiviteit daalt en het de sfeer niet ten goede komt. Wanneer een werknemer niet op tijd uit deze situatie wordt gehaald, kan het van kwaad tot erger gaan, wat resulteert in ziekte of ontslag. Dit is het punt waar Amplooi kan ondersteunen.  

Team van specialisten voor coaching in Ede

Amplooi heeft een team van specialisten die coaching in Ede verzorgen. Samen met de werknemer en –gever stellen we een persoonlijk plan op. Met dat plan is het doel om de werknemer weer volledig functionerende te krijgen en voor iedereen een zo optimaal mogelijke werkplek te creëren. Dit plan is slechts het begin, want wanneer er overeenstemming is, begint het traject. Tijdens dit traject biedt Amplooi coaching in Ede met zorgvuldige en persoonlijke begeleiding. Door het onderliggende probleem bloot te leggen, kunnen we voor iedereen een plan op maat maken.

Outplacement en re-integratie voor professionals

Amplooi is de aangewezen partner voor organisaties die samen met het personeel verder willen groeien. Dit kan in talloze situaties een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld wanneer blijkt dat een werknemer niet op de juiste plek zit en naar een nieuwe organisatie besluit te gaan. Bij Amplooi bieden we de kans om door middel van coaching in Ede het traject zorgvuldig en succesvol af te leggen. Wilt u graag meer weten over onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op en we helpen u graag verder!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.